Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin üzerinde kan görmek

Rüyada eşinin üzerinde kan görmek

Rüyada eşinin üzerinde kan görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, herkesten ileriye gideceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eşinin üzerinde kan gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Rüyada eşinin üzerinde kan görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kan kustuğunu görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kanlar içinde görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Rüyada kan ve yılan görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kansız kalmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu kırmızı kan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini bıçaklamak kan görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşananları unutturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments