Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kanlar içinde görmek

Rüyada eşini kanlar içinde görmek

Rüyada eşini kanlar içinde görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kötü günlerin biteceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşini kanlar içinde gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada eşini kanlar içinde görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalettir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada eşinin üzerinde kan görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işarettir.

Rüyada eşinin kan kustuğunu görmek şansının açılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzının içinde kan görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözün içinde kan görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada kanlar içinde ölmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanlar içinde kadın görmek işlerin yavaşlayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments