Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kıyafet aldığını görmek

Rüyada birinin kıyafet aldığını görmek

Rüyada birinin kıyafet aldığını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, koltuğunun da yükseleceğine, memur ise terfi edeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına inanılır.

Rüyada birinin kıyafet aldığını gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada kıyafet aldığını görmek iftiraya uğrayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kıyafet aldığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kıyafet aldığını görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, geleceğin güzel olacağına inanılır.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeni kıyafet aldığını görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Rüyada yeni kıyafetler aldığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kem gözlere geleceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments