Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kıllarını temizlemek

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sevinç dolu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada eşinin kıllarını temizlemek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı bacak temizlemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek çok başarılı olunacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaktaki kılları temizlemek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, kötü gününü de paylaşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulur.

Rüyada kıl temizlemek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılı temizlemek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments