Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, günahkâr olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının hediye aldığını gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek çirkin amellere, gergin olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına yorulur.

Rüyada eşarp hediye aldığını görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden hediye aldığını görmek hayırla yad etmeye, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hediye aldığını görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek yeni bir araca sahip olunacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments