Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bereketin ve verimin geleceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin eve geldiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, para biriktirebileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada ölen eşinin geldiğini görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada eşinin geldiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hacdan geldiğini görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, anne baba duasının alınacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments