Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin etini yemek

Rüyada eşinin etini yemek

Rüyada eşinin etini yemek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, düşmanlıkların biteceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin etini yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Rüyada eşinin etini yemek kötü gidişe dur denileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin dans ettiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada eşinin başkasıyla flört ettiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sorunlarını bitireceğine inanılır.

Rüyada eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle dans ettiğini görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments