Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini camdan düşerken görmek

Rüyada birini camdan düşerken görmek

Rüyada birini camdan düşerken görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, evleneceğinize, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada birini camdan düşerken gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bebeğin camdan düştüğünü görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada camdan düşeceğini görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini camdan düşerken görmek hayır vereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zorlukların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının camdan düştüğünü görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine inanılır.

Rüyada camın düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada camdan düşen görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada camdan düşen bebek görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, dinde olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments