Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini valizle görmek

Rüyada eşini valizle görmek

Rüyada eşini valizle görmek güveninin artacağına, ömür boyu başarılı olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine işarettir.

Rüyada eşini valizle gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Rüyada eşini valizle görmek amaçlarına ulaşmaya, güzel bir evliliğe, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada valiz yerleştirmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada valizi alıp gitmek her işi ile daha çok ses getireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada valiz kaybetmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yeni yerler göreceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada valizde çamaşır görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalettir.

Rüyada valiz aldığını görmek memur ise terfi edeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet eder.

Rüyada siyah boş valiz görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil valiz görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments