Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizde çamaşır görmek

Rüyada valizde çamaşır görmek

Rüyada valizde çamaşır görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, geçiminin yerinde olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine inanılır.

Rüyada valizde çamaşır gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Rüyada çamaşır dolu valiz görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, aile huzurunuzun bozulacağına işarettir.

Rüyada valize çamaşır koymak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada valizde çamaşır görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Rüyada valizle otobüse binmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni valiz görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret eder.

Rüyada valiz taşıyan birini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık valiz görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalettir.

Rüyada valizlerle yolculuğa çıkmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments