Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sarılmak

Rüyada eşini sarılmak

Rüyada eşini sarılmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, mutlu olacağınıza yorulur.

Rüyada eşini sarılmak gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada ölü eşe sarılmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada eşinin başkasına sarıldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine sarılıp ağlamak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada eşine arkadan sarılmak parasal sıkıntıların son bulacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşe sarılmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin sarıldığını görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada eşini sarılmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments