Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini para sayarken görmek

Rüyada eşini para sayarken görmek

Rüyada eşini para sayarken görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yanlış işlere girileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini para sayarken gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşini para sayarken görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parayı sayamamak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada para sayanı görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada para sayan görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada para sayan birini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini para sayarken görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını para sayarken görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada para sayarken görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments