Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para sayanı görmek

Rüyada para sayanı görmek

Rüyada para sayanı görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para sayanı gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada para sayan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada para sayan birini görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşini para sayarken görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada para sayanı görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını para sayarken görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini para sayarken görmek can sıkıntısının sona ereceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para sayarken görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada parayı sayamamak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments