Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı sayamamak

Rüyada parayı sayamamak

Rüyada parayı sayamamak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hem çok mutlu olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayı sayamamak gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada para sayan görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini para sayarken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada para sayanı görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada parayı sayamamak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada para sayarken görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini para sayarken görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada başkasını para sayarken görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada para sayan birini görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments