Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini bıçaklamak

Rüyada eşini bıçaklamak

Rüyada eşini bıçaklamak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, zaaflarına kapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada eşinin bıçakladığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini bıçaklamak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işarettir.

Rüyada eşi bıçaklamak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada birini sırtından bıçaklamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet eder.

Rüyada bıçaklamak ve kan görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, keyifli hale geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendini bıçaklamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini bıçaklamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini bıçaklamak çok sorunlu günler geçireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments