Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendini bıçaklamak

Rüyada kendi kendini bıçaklamak

Rüyada kendi kendini bıçaklamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, öz güven kazanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kendini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Rüyada birini sırtından bıçaklamak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını bıçaklamak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini bıçaklamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada düşmanı bıçaklamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada birini karnından bıçaklamak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini bıçaklamak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını bıçaklamak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bunu şeref sayacağına delalettir.

Rüyada anne bıçaklamak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments