Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker yollamak

Rüyada asker yollamak

Rüyada asker yollamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına yorulur.

Rüyada asker yollamak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Rüyada sevdiğini askere yollamak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada askere yollamak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada asker yollamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını askere yollamak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi askere yollamak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Rüyada eşini askere yollamak talihin yüzlerine güleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulur.

Rüyada oğlunu askere yollamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu askere yollamak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments