Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine yemek vermek

Rüyada eşine yemek vermek

Rüyada eşine yemek vermek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada eşine yemek vermek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada eşiyle yemek yemek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşle yemek yemek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yükünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşten tokat yemek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulur.

Rüyada eski eşle yemek yemek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşine yemek yapmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle balık yemek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet eder.

Rüyada başbakan ve eşiyle yemek yemek vaaz ve nasihate, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin etini yemek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments