Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine ev almak

Rüyada eşine ev almak

Rüyada eşine ev almak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine ev almak gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Rüyada evde eşini görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, şansının artacağına yorulur.

Rüyada eşini evlenirken görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini evlenmiş görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin ev yaptığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evleneceğini görmek onların önüne geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine delalettir.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada eşini evden kovmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments