Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine çiçek vermek

Rüyada eşine çiçek vermek

Rüyada eşine çiçek vermek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada eşine çiçek vermek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada eşten çiçek almak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşinin çiçek verdiğini görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine çiçek vermek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz içinde çiçek görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlara çiçek koymak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada orkide çiçeği görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadından çiçek almak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments