Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine ağlamak

Rüyada eşine ağlamak

Rüyada eşine ağlamak bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada eşine ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada eşine ağlamak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada eşiyle beraber ağlamak hak yiyeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ileri gideceğine işarettir.

Rüyada eş için ağlamak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, onlara değer vereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle ağlamak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada eşine sarılıp ağlamak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, verimin ve bereketin geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, elindekini de bitireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak kısmetlerinin bol olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kalbini tekrar hayata açacağına inanılır.

Rüyada eşinin öldüğüne ağlamak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments