Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından öldürüldüğünü görmek

Rüyada eşi tarafından öldürüldüğünü görmek

Rüyada eşi tarafından öldürüldüğünü görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşi tarafından öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada eşi tarafından öldürüldüğünü görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından öldürülmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatılmak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından dövülmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments