Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini bıçaklamak

Rüyada tanıdık birini bıçaklamak

Rüyada tanıdık birini bıçaklamak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, maddi zarar edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada tanıdık birini bıçaklamak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini bıçaklamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada birini sırtından bıçaklamak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini bıçaklamak içinin kıpır kıpır olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bıçaklamak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada balık bıçaklamak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Rüyada bir adamı bıçaklamak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini bıçaklamak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments