Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ve sıpasını görmek

Rüyada eşek ve sıpasını görmek

Rüyada eşek ve sıpasını görmek geniş bir ev satın alacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek ve sıpasını gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Rüyada eşek sıpa görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sıpalı eşek görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret eder.

Rüyada eşek ve sıpasını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek ve sıpa görmek sağlığını da kaybedeceğine, fikirlerinin can bulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sıpa görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıpa sevmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıpa kesmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, büyük tartışmalara gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada sıpalar görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments