Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıpalar görmek

Rüyada sıpalar görmek

Rüyada sıpalar görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada sıpalar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Rüyada eşek ve sıpasını görmek güç ve kudret kazanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıpalı eşek görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, mal sahibi olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet eder.

Rüyada sıpa görmek üzüntülerinin son bulacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işarettir.

Rüyada sıpa sevmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, çok kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek ve sıpa görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıpa kesmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıpalar görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek sıpa görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments