Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ölmesi görmek

Rüyada eşek ölmesi görmek

Rüyada eşek ölmesi görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi imkânlarının artacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek ölmesi gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada eşek anırması görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğe yem vermek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyuyan eşek görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıpalı eşek görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek arısını öldürmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada evde eşek görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada eşek eti yediğini görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada eşek doğurmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments