Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşe kızmak

Rüyada eşe kızmak

Rüyada eşe kızmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada eşe kızmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin kızdığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eşine çok kızmak yüceltileceği sözler duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada eşe kızmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşine kızmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşine kızdığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada başka birine kızmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızdan ayrılmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşına kızmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rızkın gittikçe azalacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments