Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarbını açmak

Rüyada eşarbını açmak

Rüyada eşarbını açmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada eşarbını açmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada eşarbı açmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada eşarbını açmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşarbını bağlayamamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı eşarp görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını eşarpla örtmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulur.

Rüyada birini beyaz eşarplı görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı eşarp hediye almak herkesin ilgisinin çekileceğine, takdir edileceği işler yapacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments