Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada er asker görmek

Rüyada er asker görmek

Rüyada er asker görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada er asker gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada er asker görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eriyen kar görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada eritilmiş yağ görmek başarılı bir kişi olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü ermiş görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada esra eroluu görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Rüyada sabun eritmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çikolata eritmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Rüyada erzuruma gitmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments