Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata eritmek

Rüyada çikolata eritmek

Rüyada çikolata eritmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çikolata eritmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Rüyada çikolata eritmek işlerinin kötüye gideceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir ermiş görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada ermiş mezarı görmek hüsrana uğratacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erasmus görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ermiş kadın görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eriyen kar görmek hedeflere ulaşamayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, renk ve eğlence geleceğine alamet eder.

Rüyada er asker görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada margarin eritmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments