Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle tanıştırılmak

Rüyada erkekle tanıştırılmak

Rüyada erkekle tanıştırılmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle tanıştırılmak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada erkekle tanıştırılmak bir organizasyona katılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak hiçbir sorun yaşamayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bi erkekle tanıştığını görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle tanıştığını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle tanıştırılmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kredi çekileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada erkekle tanıştığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments