Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle tanıştırılmak

Rüyada bir erkekle tanıştırılmak

Rüyada bir erkekle tanıştırılmak kafasını toparlayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, borçlarının azalacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle tanıştırılmak gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada bi erkekle tanıştığını görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada erkekle tanıştırılmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle tanıştığını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle tanıştırılmak hayır duaları alacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle tanıştığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments