Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle sarılıp yatmak

Rüyada erkekle sarılıp yatmak

Rüyada erkekle sarılıp yatmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Rüyada erkekle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada erkeğe sarılıp yatmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada erkekle sarılıp yatmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğe sarılıp yatmak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle sarılıp yatmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine sarılıp yatmak cebinin para göreceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle sarılıp yatmak bir süre belini doğrultamayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılıp yatmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments