Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılıp yatmak

Rüyada birine sarılıp yatmak

Rüyada birine sarılıp yatmak mutlu günlerin yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada ölüye sarılıp yatmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak hastalıkların uzak duracağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe sarılıp yatmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada sarılarak yatmak kazançlı bir adım atılacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle sarılıp yatmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe sarılıp yatmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada erkekle sarılıp yatmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments