Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ve dişi at görmek

Rüyada erkek ve dişi at görmek

Rüyada erkek ve dişi at görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, huzur dolu günler geçireceğine, gözyaşının dineceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek ve dişi at gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada dişi ve erkek at görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek ve dişi at görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Rüyada kahverengi dişi at görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz dişi at görmek her geçen gün başarıların artacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada dişi at görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada at dişi görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun dişini görmek kazanç kapılarının kapanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments