Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek montu giymek

Rüyada erkek montu giymek

Rüyada erkek montu giymek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kar elde edileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, hak yolunu tutacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek montu giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada erkek montu giymek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin montunu giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeni deri mont giymek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada kahverengi mont giymek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz deri mont giymek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri mont giymek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah mont giydiğini görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına tabir olunur.

Rüyada mont giydiğini görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments