Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi menini görmek

Rüyada kendi menini görmek

Rüyada kendi menini görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet eder.

Rüyada kendi menini gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada erkeğin menisini görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin menisi görmek haksızlığa uğranacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendi menini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin menisini görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının menisini görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin menisini görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan menisi görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin menisini görmek daha çok iş yapacağına, dinini yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments