Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin menisini görmek

Rüyada kardeşinin menisini görmek

Rüyada kardeşinin menisini görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, istediği noktalara geleceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin menisini gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada kardeşinin menisini görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin menisini görmek önündeki engelleri aşamayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin menisi görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kendi menisini içmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, makamının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meninin görmek korkularını yeneceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi menini görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan menisi görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada birinin menisini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments