Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa sahip olduğunu görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, gerekirse özür dileneceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa sahip olmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sahiplenmek çok büyük başarılar kazanılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kimsesiz çocuğu sahiplenmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments