Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğa sahip olduğunu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, terfi alamayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ün yapmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa sahip olmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, birikmiş parasının olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sahiplenmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının çocuğunu sahiplenmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments