Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük özgüven kazanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük başarı kazanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hasta ve üzgün olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğa araba çarptığını görmek harcama gücünün artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kindar olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada bebeğe araba çarptığını görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments