Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çarelere kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, elinin darlaşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok iyi şeylere yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun doğduğunu görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek büyük kayıplara uğrayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun erken doğduğunu görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek büyük bir borcun altına gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun doğduğunu görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeğin doğduğunu görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments