Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun erken doğduğunu görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun doğduğunu görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sürekli yerinde sayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun doğduğunu görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada doğduğum evi görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments