Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, o kişiye zararının dokunacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun doğduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun erken doğduğunu görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun doğduğunu görmek şansının açılacağına, çok dikkat çekeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada çocuğun doğduğunu görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments