Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa altın takmak

Rüyada erkek çocuğa altın takmak

Rüyada erkek çocuğa altın takmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa altın takmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada erkek çocuğa altın takmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Rüyada çocuğa altın takmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işe zorla gidip geleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak resmi bir kurumda işe girileceğine, başının derde gireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, onların başarıları ile övüneceğine yorulur.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe altın takmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada erkek bebeğe altın takmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, musibetlerin yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments