Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak

Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak

Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada sünnet çocuğuna altın takmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet eder.

Rüyada sünnet çocuğuna para takmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, keyifli olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa altın takmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa altın takmak maddi olanaklarının artacağına, heveslerin söneceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu sünnet etmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet çocuğu görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada çocuğu sünnet etmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun sünnetini görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments