Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe altın takmak

Rüyada erkek bebeğe altın takmak

Rüyada erkek bebeğe altın takmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe altın takmak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğe altın takmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe altın takmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe altın takmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa altın takmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe altın takmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada altına yapan erkek bebek görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments