Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük özgüven kazanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Rüyada anne babanın öldüğünü görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın anneyi öldürdüğünü görmek kazancının iki kat artacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı öldürmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada babasının annesini öldürdüğünü görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü duymak inancından sapacağına, gelişiminin hız kazanacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babasını öldüğünü görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulur.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada annenin ve babanın öldüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments