Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın öldürüldüğünü görmek

Rüyada anne babanın öldürüldüğünü görmek

Rüyada anne babanın öldürüldüğünü görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Rüyada anne babanın öldüğünü duymak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada anne baba öldüğünü görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada anne babayı öldü görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin babayı öldürdüğünü görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve baba öldüğünü görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek elindekini de bitireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının öldüğünü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin babasının öldüğünü görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments