Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek babası olmak

Rüyada erkek bebek babası olmak

Rüyada erkek bebek babası olmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, gelişim içine gireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebek babası olmak gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Rüyada erkek bebek babası olduğunu görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek babası olmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın elinde bebek görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babamın bebeğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada babasının bebeğini görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın bebeğini görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, inancından ödün vereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba kucağında bebek görmek kendisi paralayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada babasız bebek doğurmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments